Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les dues patronals del Cava s’uneixen en un acord històric i creen la marca AECAVA

Aquest dilluns 17 de febrer, el president de l’Institut del Cava, Damià Deàs, i el president de Pimecava, Pere Guilera, han firmat un acord d’unió entre les dues entitats.

El president de l’Institut del Cava, Damià Deàs, i el president de Pimecava, Pere Guilera, han firmat aquest dilluns un acord d’unió entre les dues patronals. És un acord històric després que, al 2006, un grup de cellers sortissin de la patronal Institut del Cava per crear Pimecava per diferències de criteri amb les grans empreses.

L’acord contempla la creació d’un grup de petits elaboradors que tindrà com a finalitat representar els interessos de les empreses elaboradores de Cava petites i potenciar la seva representativitat dins de la patronal.

L’acord també preveu que la segona vicepresidència de la junta directiva recaigui en una empresa petita i estableix la creació d’una nova marca identificativa de l’associació: AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava.

Els presidents de les dues patronals coincideixen en que, en un moment de reptes com l’actual, cal unir esforços i treballar conjuntament.

Els presidents creuen que amb aquesta unió la patronal del Cava «s’enforteix i s’enriqueix amb la diversitat d’empreses que hi formaran part».

Les dues entitats entenen l’acord com «un reconeixement a la diversitat del Cava» i veuen AECAVA com un espai on «totes les necessitats de les empreses, ja siguin micro, petites, mitjanes o grans, es veuran reflectides i respectades».

L’acord serà properament ratificat per les respectives assemblees.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: