Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local va deté el presumpte autor de diversos furts en establiments del Centre

Dimecres al matí un establiment de venda de roba denunciava a la Policia Local que li acabaven de robar diverses peces de roba i informava de les característiques de la persona que ho havia fet.

Una patrulla de la Policia Local va observar un jove per la plaça Milà i Fontanals que coincidia amb la característiques facilitades i, a més, era la mateixa persona que havia estat detinguda el passat 3 d’octubre per fets similars. Portava al damunt una bossa de l’establiment amb roba a l’interior que estava oferint a una altra persona.
En veure la presència policial, aquesta persona va sortit corrent i els agents van iniciar una persecució fins que, en arribar al c/ Beneficència una agent el va poder interceptar procedint a la seva detenció.
Un cop traslladat a la Prefectura de la Policia Local, es va poder comprovar que aquesta persona, a més, tenia un ordre de prohibició d’entrada a Vilafranca.
Darrerament s’estaven produint diversos furts en establiments del centre i es té la sospita que una bona part d’aquest il·lícits havien estat comesos per aquesta persona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: