Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Federació ADF Penedès Garraf rep el premi Ruralapps de la Generalitat

La Federació ADF Penedès Garraf rep el premi Ruralapps de la Generalitat

Han rebut el premi de mans de la Consellera d’Agricultura, Teresa Jordà.

El dijous de la setmana passada, 30 de gener, al Museu de la Tècnica de Manresa es va celebrar per 6e any l’acte de lliurament del premis a la innovació rural PITA i Rural Apps de la Generalitat de Catalunya. L’acte va ser presidit per la Consellera d’Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, que va lliurar els premis a tots els guardonats.
El premi Ruralapps vol distingir les empreses que han desenvolupat aplicacions mòbils que contribueixen a la millora del sector agroalimentari, forestal i pesquer i que acosten aquests sectors a la ciutadania.
La Federació ADF Penedès Garraf va guanyar el primer premi en la modalitat de millor aplicació per a mòbil en la categoria de ciutadania per un sistema que permet millorar la seguretat, l’eficiència, les comunicacions, la informació i la coordinació dels voluntaris de desenvolupen tasques en el medi natural per la prevenció i l’extinció dels incendis forestals. GEPT és una aplicació que rep el nom de l’abreviació de Gestió d’Emergències del Punt de Trànsit. Es tracta d’una aplicació que, instal·lada a tots els terminals mòbils dels voluntaris de les ADF (Agrupacions de Defensa Forestal), permet gestionar l’activitat d’aquests voluntaris ens tasques de prevenció d’incendis forestals i millorar la coordinació d’una emergència per incendis forestals guanyant eficàcia i simplificant molt les tasques de gestió i tramesa d’informació per no col·lapsar altres vies de comunicació com són la xarxa d’emissores de radio.
Aquest sistema que permet millorar la seguretat, l’eficiència, les comunicacions, la informació i la coordinació dels voluntaris de desenvolupen tasques en el medi natural. Obtenir dades estadístiques i raports des del centre de control o punt de trànsit de l’emergència. També disposa d’un sistema de missatgeria intern i un sistema de geoposicionament de vehicles i persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: