Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Federació d’ADF  Penedès-Garraf tanca els actes del seu 25è aniversari amb un sopar

La Federació d’ADF Penedès-Garraf tanca els actes del seu 25è aniversari amb un sopar

El sopar va servir també per agrair i recordar la feina feta per totes les persones que al llarg d’aquests 25 anys han col·laborat amb les Agrupacions de Defensa Forestal del nostre territori.

El passat dia 28 d’octubre un centenar de voluntaris de les ADF de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf es van donar cita a Mas Llagostera de La Bisbal del Penedès per posar punt i final als actes de celebració dels 25 anys de la fundació de la Federació, que van començar a la primavera amb la celebració de la festa de la natura a Sant Sadurní d’Anoia.

L’acte va consistir en un sopar de germanor, i es van entregar insígnies d’agraïment a persones que s’han destacat per la seva contribució a la Federació al llarg dels anys. Tots els assistents es van poder endur una copa commemorativa serigrafiada en motiu del 25è aniversari. I es van sortejar una vintena de lots de productes diversos de les ADF entre els assistents, donats gratuïtament per gentilesa de diferents proveïdors de material d’ADF que també van assistir a la festa.

També van assistir alcaldes i representants d’Ajuntaments de la zona que també van ser homenatjats i van agrair la gran tasca que van les ADF als municipis des de la proximitat i la vocació de servei públic des del voluntariat.

Hi va haver una mostra de productes i eines de diferents proveïdors de les ADF que van mostrar les últimes novetats del sector forestal en equips de protecció, eines forestals i vestuari entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: