Dimarts, 7 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació ha presentat el Mapa de Patrimoni Cultural de Torrelles de Foix

L’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona ha presentat el Mapa de Patrimoni Cultural de Torrelles de Foix amb l’inventari d’elements del patrimoni cultural i natural del municipi.

Una eina essencial per a la protecció i conservació dels bens culturals del territori.
La presentació va tenir lloc a la Sala de plens amb representants de l’ajuntament, encapçalats per l’alcalde Sergi Vallès.
El Mapa de Patrimoni Cultural de Torrelles de Foix ha inventariat 240 elements del patrimoni cultural i natural del terme, dels quals el 91% corresponen a patrimoni immoble, edificis, conjunts arquitectònics, elements arquitectònics, jaciments arqueològics i obra civil, un 1% és moble, com col·leccions, objectes i elements urbans, un 2% documental, un 2% immaterial, amb manifestacions festives, tradicions orals, música i dansa, costumari i tècniques artesanals, i un 3% natural.
Aquest Mapa ha estat realitzat per la tècnica Ainhoa Pancorbo, amb la col·laboració de diferents persones del municipi i de l’Ajuntament que han aportat els seus coneixements fruit de la seva recerca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: