Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cort del Rei Carnestoltes revoluciona el mercat de dissabte de Vilafranca amb les matinades

Un any més, la cort del rei Carnestoltes ha animat el mercat setmanal de Vilafranca amb les seves matinades amb l’acompanyament de la banda de música de l’escola Maria Dolors Calvet.

Al voltant de les 12 del migdia el rei Carnestoltes 17è i primer de Vilafranca acompanyat de la seva cort van rebre la banda a l’interior del teatre municipal Cal Bolet on van interpretar les primeres cançons. Després, van sortir des de la Plaça del Penedès cap el mercat per tal de fer les seves matinades i tota mena d’entremaliadures a les diverses parades. És un dels actes destacats del carnaval vilafranquí, i que crida força l’atenció de les moltes persones que s’acosten al centre de la vila dissabte.

Tot just abans de començar, la Concubina es mostrava satisfeta per l’acollida dels vilafranquins i vilafranquines.

Les matinades d’enguany, a més, van comptar amb un nombre important de figurants, més que l’any anterior.

Durant la visita i compres al mercat, la cort del rei carnestoltes està acompanyada per la Banda de Música de Vilafranca, que aquests dies és l’encarregada de posar ritme a les sortides de Sa Majestat. Una banda, que com no podia ser d’altra manera, es vesteix per a l’ocasió.
Paral·lelament, a partir de 2/4 d’1 del migdia es feia un vermut electrònic a la plaça del Penedès, en aquesta ocasió amb la col·laboració de La Barraca. Des del col·lectiu, conegut per organitzar la Festa Major Alternativa, estaven contents de participar al Carnaval.

L’activitat de dissabte al matí tant al mercat com a la plaça del Penedès van tornar a aplegar força gent amb ganes de viure el Carnaval vilafranquí en totes les seves expressions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: