Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca tornen a engegar l’Escola de Castells

La temporada 2020 ja ha començat pels Castellers de Vilafranca.

Ho feia divendres passat recuperant l’Escola de Castells adreçada a tots aquells nens i nenes d’entre 4 i 14 anys que sempre han volgut provar fer castells, però que fins ara no n’han tingut l’oportunitat.
L’escola està organitzada per l’equip de canalla de la colla, amb integrants que tenen experiència en l’àmbit educatiu i del lleure. També és una bona oportunitat per a tots aquells nens i nenes que sempre s’han sentit atrets pels castells però que fins ara no han tingut l’oportunitat de provar-ho.
L’Escola de Castells començava divendres passat de vuit a nou del vespre. Tindrà una durada de quatre setmanes, fins el 13 de març, amb la intenció de donar a conèixer als nens i nenes que hi participin la tècnica bàsica per pujar als castells i inculcar-los valors castellers com l’esforç i el treball en equip a través de jocs i altres dinàmiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: