Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca organitzen activitats per nens i nenes d’entre 3 i 14 anys

Serà una escola de castells durant les properes setmanes, i coincidint amb les vacances de Nadal.

En total, seran tres tallers, dos a Cal Figarot els dies 27 de desembre i 3 de gener de dos quarts de 6 a 7 de la tarda, i un altre al Parc Nadalenc Esportiu de Santa Margarida i els Monjos, que serà el dia 30 de desembre de 5 de la tarda a 8 del vespre.

L’escola de castells s’adreça a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys que tinguin ganes de provar i aprendre a fer castells. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a .

La colla vilafranquina, habitualment organitzava tallers com aquests a principis d’any, just abans de començar els assaigs a tota la colla. En aquesta ocasió, i arran de l’aturada de més d’un any i mig de l’activitat castellera per la pandèmia, han decidit avançar-ho.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: