Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Vilafranca engeguen motors amb l’escola de castells

Els Castellers de Vilafranca engeguen motors amb l’escola de castells

Els verds també han anunciat que estaran presents a la plataforma de música Spotify, a partir del 10 de febrer

Els Castellers de Vilafranca començaran l’activitat castellera a Cal Figarot amb l’Escola de Castells, uns tallers adreçats a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys que vulguin aprendre a fer castells. Serà cada divendres, del 17 de febrer al 10 de març, de 20h a 21h. Les inscripcions ja estan obertes a .

A més, els verds també han anunciat que aquesta setmana seran presents a la plataforma de música Spotify, i ho faran amb el primer disc que va publicar la colla: Amunt Verds! – Himne dels Castellers de Vilafranca.

El tema, amb lletra de Ricard Rafecas i música de Lluís Giménez, es va editar per primera vegada el 2010 en un disc que conté la versió original de l’himne intepretada per Farnés Puente, la cantant de La Banda del Drac, la versió amb la locució radiofònica de la primera Td9fm descarregada per la colla per Sant Fèlix del 1995, i una versió instrumental.

El divendres 17 de febrer, està previst fer el llançament a la plataforma del segon disc publicat per la colla el 2011 i que inclou la versió de l’himne amb gralles a càrred d’Els Vernets, la versió amb la locució radiofònica del primer 3d9fa descarregat de la història dels castells, per Sant Ramon del 2009, i una altra de caire més simfònic.

El divendres 24 de febrer es farà el llançament d’un tercer disc Força, equilibri, valor i… gralles! d’Els Vernets, colla de grallers estretament vinculada amb els Castellers de Vilafranca, un àlbum publicat el 2011 amb 17 peces relacionades amb els castells.

Properament, els Castellers tenen previst pujar a Spotify altres versions de l’Amunt Verds! interpretades per diferents artistes, així com també noves cançons que es puguin crear i que tinguin els Verds i els castells com a protagonistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: