Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge hi haurà visita dinamitzada i taller familiar a l’exposició “elogi del malentès”

Diumenge hi haurà visita dinamitzada i taller familiar a l’exposició “elogi del malentès”

És una activitat gratuïta que s’adreça a familias amb nens i nenes a partir dels 6 anys, que proposa diferents accions creatives al voltant del tema de l’exposició ‘el malentès’.

En el marc de l’exposició que es pot visitar aquests dies a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca, diumenge 16 de febrer, a les 12 del migdia hi haurà una visita dinamitzada i un taller familiar a l’exposició “Elogi del malentès”.
L’estructura d’aquesta activitat serà a partir de petites accions creatives en què es reprendran els gestos que hi ha darrera d’algunes de les obres que conformen l’exposició: retallar textos, combinar paraules, posar noms a les coses, inventar coses amb els noms, entre altres propostes.
Aquesta activitat vinculada és gratuïta i no precisa d’inscripció prèvia. Està adreçada preferiblement a nens i nenes a partir de 6 anys i té 1 hora 30 minuts de durada.
“Elogi del malentès” és una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística de l’Àrea de Cultura de la Diputació, organitzada en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca. L’exposició es pot visitar fins els 22 de març.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: