Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’exposició itinerant “Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat” arriba a Sant Sadurní

L’exposició itinerant “Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat” arriba a Sant Sadurní

A Sant Sadurní l’exposició es pot visitar al Centre d’Atenció Primària, i recull consells de seguretat tant a casa com al carrer, i consells de salut centrats en la la llar i la mobilitat segura.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria de Sant Sadurní i el Consorci de Salut i Social de Catalunya van inaugurar, el dilluns 20 de gener, a la capital del cava l’exposició “Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat”.
Amb aquesta exposició itinerant la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, i en concret la Regió Policial Metropolitana Sud, com ja s’ha fet en d’altres poblacions, dona un pas endavant en la difusió i transmissió de consells de seguretat adreçats a la gent gran i també al seu entorn familiar.
L’objectiu és captar d’una manera més gràfica l’atenció dels usuaris i ensenyar de manera pràctica i propera com actuar i desenvolupar-se en el dia a dia per evitar ser víctima d’algun delicte o patir algun accident domèstic. Així mateix, també mostren hàbits saludables per gaudir del millor estat de salut possible.
Els continguts en matèria de seguretat  són de caràcter preventiu i giren entorn a la seguretat al domicili, al carrer, al comerç, al caixer i a l’oficina bancària.
Paral·lelament, els continguts en matèria de salut giren entorn de la mobilitat segura, la seguretat a la llar i telèfons d’interès davant situacions d’urgència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: