Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Generalitat es compromet a acompanyar el govern de Torrelavit en l’adaptació de l’escola

La Generalitat es compromet a acompanyar el govern de Torrelavit en l’adaptació de l’escola

La Generalitat s’ha compromès a acompanyar el govern de Torrelavit en l’adaptació de l’edifici de les antigues escoles J.J. Ràfols a les demandes dels nous models educatius.

Després de la visita que el conseller d’Educació, Josep Bargalló, va fer a les escoles i la llar d’infants El Patinet divendres passat, els tècnics treballaran per oferir solucions arquitectòniques a l’emblemàtic edifici.
L’alcalde, Manuel Raventós, està convençut que l’adequació de l’edifici és fonamental per garantir models educatius de qualitat. Tant ell com la regidora d’Educació, Teresa Mateu, consideren necessàries algunes intervencions per facilitar les tasques dels mestres que hi treballen i garantir un entorn adequat als estudiants.
El conseller Bargalló va visitar divendres passat l’escola J.J. Ràfols i la llar d’infants El Patinet per veure les últimes actuacions del Departament al centre, el canvi del dipòsit d’aigua de boca per garantir-ne la qualitat i l’eliminació d’algunes canonades de plom.
Bargalló va remarcar en la seva visita la necessitat de mantenir viu l’alè d’aquells catalans que van construir escoles quan van arribar de fer les Amèriques a principi del s. XX.
Bargalló va incloure la seva visita a Torrelavit en una ruta que va fer per diferents centres de l’Alt Penedès, a Sant Cugat Sesgarrigues i Sant Sadurní d’Anoia, on va poder intercanviar opinions amb els equips directius, alcaldes i regidors d’Educació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: