Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal acull una exposició de la secció de belles arts amb procediments tessel·lats i plegats

El vestíbul de l’entitat acull aquesta mostra del treball realitzat en el primer trimestre del curs per els alumnes avançats de la secció de belles arts.

Des de mitjans d’aquest mes de gener es pot visitar al vestíbul de la Societat La Principal el Casal de Vilafranca una mostra dels treballs que han estat fent durant el primer trimestre els alumnes avançats de la secció de belles arts de l’entitat.
Com explica la responsable de la secció de belles arts, Mireia Camacho, a través de les tècniques que han estat treballant els alumnes han après a veure com després de pintar sobre una superfície plana, amb el plegat s’altera el resultat final de l’obra.
Camacho explica que la seva voluntat, sobre tot amb el grup avançat que són els que han fet aquestes obres, és mirar d’investigar nous fonaments i tendències que ajudin a trobar camins diferents. Totes les obres que s’exposen al vestíbul han estat manipulades per acabar sent com son, a partir d’un full de paper de grans dimensions.
L’exposició “Procediments tessel·lats i plegats damunt de tècniques aquoses” és una interessant mostra de les darreres tècniques treballades per una desena d’alumnes del grup avançat de la Secció de Belles Arts. Estarà oberta fins el dia 1 de març, i és la primera part d’un projecte que al juny tindrà continuïtat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: