Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Temps de Vilafranca col·labora amb el Rebost Solidari i el CAAD Penedès

L’any 2019 ha estat un any de col·laboracions entre el Banc de Temps de Vilafranca i algunes entitats de la vila arran de les diverses activitats programades en el seu decurs.

D’una banda s’ha participat amb els Recaptes populars que organitza l’associació El Ressò, en el marc del projecte Rebost Solidari. Es van recollir un total de 117Kg d’aliments, en el decurs de les 22 activitats organitzades i dinamitzades pels mateixos membres del Banc de Temps. Els aliments han estat donats per aquelles persones que van participar de les activitats sense ser membres del BdT. Un cop fets els recaptes, l’associació Ressò distribueix els aliments a famílies derivades del departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca.
D’altra banda, el grup de caminades del Banc de Temps de Vilafranca va organitzar una sortida el passat mes de novembre per visitar el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf – CAAD Penedès, i fer una donació de materials, mantes, llençols, cobrellits o tovalloles velles, per millorar l’estada dels animals domèstics que acullen a les seves instal·lacions.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat que forma part del programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt
22:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!

Penedès Televisió

20:00
Hoquei en directe
Patí Vilafranca - Arenys de Munt
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: