Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Banc de Temps de Vilafranca recull 100 quilos d’aliments pel rebost solidari

El Banc de Temps de Vilafranca recull 100 quilos d’aliments pel rebost solidari

El projecte de Rebost Solidari de l’associació Ressò és una realitat gràcies al treball coordinat de persones compromeses i responsables de Vilafranca, que treballen en la distribució d’aliments .

Per a tal fi organitza ocasionalment recaptes populars on es mobilitza la participació ciutadana. El Banc de Temps de Vilafranca col·labora amb aquesta iniciativa, fent recol·lecta d’aliments com a moneda de canvi davant aquelles persones que participen en les xerrades i tallers  del Banc de Temps però que no hi estan inscrites.

L’any 2017 el Banc de Temps va recollir un total de 89 Kg aliments en el marc de 12 activitats organitzades, i en el decurs del primer trimestre de l’any 2018 se n’han recollit 18Kg durant les 5 activitats programades.  A partir del mes d’octubre tindran lloc les properes activitats i serà una nova oportunitat de fer nous recaptes d’aliments.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el mateix Ajuntament de Vilafranca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: