Diumenge, 8 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Temps de Vilafranca torna al Mercat d’artesania, brocanters i pintura

Les artistes, formades de forma autodidacta i amb un bon nivell creatiu, ofereixen serveis artístics en el Banc de Temps.

Membres del Banc de Temps de Vilafranca han participat per segona vegada al Mercat d’artesans, brocanters i pintura, organitzat des del Servei de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el passat diumenge 14 d’abril.

Les artistes, formades de forma autodidacta i amb un bon nivell creatiu, ofereixen serveis artístics en el Banc de Temps i, en aquesta ocasió, han volgut aprofitar l’oportunitat de donar-se a conèixer a la vila. També han anat realitzant petites mostres a la Biblioteca Torras i Bages, que continuaran en els propers mesos.

Prop de 200 visitants han pogut gaudir de les obres exposades, realitzades amb diferents tècniques i materials. Els beneficis obtinguts en les ventes es destinaran, d’una banda, a donacions a entitats de la vila, i d’una altra, a cobrir les pròpies necessitats, ja que alguna de les participats es troba en situació de vulnerabilitat social.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Insensé Bertran (1859 - 1910)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: