Dimarts, 15 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Temps de Vilafranca torna al Mercat d’artesania, brocanters i pintura

Les artistes, formades de forma autodidacta i amb un bon nivell creatiu, ofereixen serveis artístics en el Banc de Temps.

Membres del Banc de Temps de Vilafranca han participat per segona vegada al Mercat d’artesans, brocanters i pintura, organitzat des del Servei de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el passat diumenge 14 d’abril.

Les artistes, formades de forma autodidacta i amb un bon nivell creatiu, ofereixen serveis artístics en el Banc de Temps i, en aquesta ocasió, han volgut aprofitar l’oportunitat de donar-se a conèixer a la vila. També han anat realitzant petites mostres a la Biblioteca Torras i Bages, que continuaran en els propers mesos.

Prop de 200 visitants han pogut gaudir de les obres exposades, realitzades amb diferents tècniques i materials. Els beneficis obtinguts en les ventes es destinaran, d’una banda, a donacions a entitats de la vila, i d’una altra, a cobrir les pròpies necessitats, ja que alguna de les participats es troba en situació de vulnerabilitat social.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

03:45
Vilafranca opina
Activitats d'esport escolar
04:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
04:30
Els esports
L'actualitat esportiva de Vilafranca del Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: