Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi Punset no entén la seva destitució de la banqueta del Digittecnic Vilafranca

Ara està negociant la seva rescissió del contracte que el vinculava fins a final de temporada.

L’entrenador Sergi Punset, solament ha durat 7 jornades a la banqueta del Digittecnic Vilafranca. Punset atresora una llarga trajectòria lluny de casa, a França, Portugal i les tres darreres temporades a l’Alcoi de l’OK Lliga.

En declaracions a Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, l’entrenador vilafranquí es va mostrar dolgut i sobretot sorprès, per la seva destitució.El tècnic, destituït el dilluns 2 de desembre, després de guanyar al Tordera, no entén el motiu de la destitució, i demana públicament que li expliquin els motius.Procedent de l’Alcoi de l’OK Lliga, Punset havia posat moltes il·lusions en aquest projecte.

Ara, Punset i el Digittecnic Vilafranca han de negociar la rescissió del contracte que els vinculava fins a finals d’aquesta temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: