Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició de pessebres s’inaugura amb 17 nous diorames

La mostra es podrà veure a la Capella dels Dolors fins el 12 de gener

El passat dijous a la tarda la Capella dels Dolors de Vilafranca acollia la inauguració de la tradicional exposició de pessebres d’aquest Nadal 2019. Com cada any, la mostra compta amb 17 obres exposades, totes elles diferents i inèdites, mai exposades anteriorment. Però també es compta amb un divuitè pessebre de la mà del Centre Excursionista del Penedès que ja es va exposar l’any passat. Els diorames que es poden veure durant aquest Nadal són de diferents estils i fets amb diferents tècniques.
Una de les pessebristes que té la seva obra exposada a la Capella dels Dolors és l’Àngels Rossell que ha heretat la tradició del seu pare qui s’hi ha dedicat molts anys.
Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar donant suport a l’Associació participant en el sorteig de figures, en aquesta ocasió un naixement obra original de l’artista de Cubelles Carlos Delgado. També, els més petits poden participar en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha als diorames exposats. El dia de Reis es farà el sorteig entre els qui hagin encertat totes les preguntes, amb unes figures de pessebre com a premi.
L’Exposició d’aquest Nadal es podrà visitar fins al proper 12 de gener a la Capella dels Dolors, a la plaça de Jaume I. L’horari de visita els dies feiners, fins a Reis, serà de 6 a 8 de la tarda, excepte els dilluns que tancarà. En quant als dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de 12h a 14h i de 18h a 20:30h del vespre.
A més, com en els darrers anys, per la Fira del Gall, els dies 21 i 22 de desembre, s’amplia l’horari, que serà d’11h a 14h, i a la tarda de 17:30h a 20:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: