Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 13.500 persones han visitat enguany l’exposició de pessebres de Vilafranca

El secretari de l’Associació, Joan Carles Acedo, es mostra molt satisfet de les visites que han rebut.

Un any més, fidels a la cita amb la ciutadania vilafranquina i penedesenca, des del 6 de desembre i fins el 7 de gener, l’Associació de Pessebristes de Vilafranca ha obert les portes de l’Exposició de Pessebres a la Capella dels Dolors de Vinseum.
El secretari de l’Associació, Joan Carles Acedo, es mostra molt satisfet de les visites que han rebut, un any més superant les 13.500.

L’exposició ha mantingut, doncs, la seva presència en els actes del cicle de Nadal a Vilafranca, mantenint aquesta tradició pessebrista que forma part del patrimoni cultural.
Aquest Nadal, a més, l’Associació ha instal·lat un nou pessebre, el de l’Ajuntament de Vilafranca, que es podia veure al pati de la Capella de Sant Joan, a la plaça de la Vila, i que s’ha sumat a altres pessebres distribuits a diferents centres de culte i a la farmàcia Miralles.

Enguany, es podien contemplar 15 diorames, a banda del pessebre de muntanya fet habitualment pel Centre Excursionista del Penedès. Totes les obres realitzades per pessebristes de Vilafranca i la comarca.

Enguany ha estat un any especial, donat que es commemoraven els 800 anys del primer pessebre documentat, fet el 1223 per Sant Francesc d’Assís.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: