Divendres, 6 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de Música de Vilafranca ha ofert el seu tradicional concert de Nadal

El concert pretenia potenciar el cant coral en tot el seu recorregut però també es van poder escoltar algunes de les formacions instrumentals de l’escola.

Diumenge passat l’Auditori Municipal acollia el concert de Nadal de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet amb la participació sobretot dels grups de cant coral però també d’algunes de les formacions instrumentals de l’escola com el grup de ministrers o la big band junior, entre d’altres. Tal i com explicava el cap d’estudis de l’escola, Carles Sans, aquest concert el que pretén és potenciar el cant coral en tot el seu recorregut, malgrat que la primera part es van poder escoltar algunes de les formacions instrumentals.
Al concert estava present la regidora d’educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat que destacava la sort que té Vilafranca amb l’escola de música ja que és la població amb més nombre de places per ràtio d’habitants. Afegia que és una aposta ferma del consistori vilafranquí-
El concert de Nadal és una de les cites importants a l’agenda de l’Escola Maria Dolors Calvet i el repertori era majoritàriament nadalenc.

Programació

Ràdio Vilafranca

11:00
Mites de la cançó
Nadales a la cançó
12:30
Musical
Selecció de música variada
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu amb Sergi Ansón

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Esport comarcal
Futbol. Riudebitlles - Moja
13:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: