Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruda ha presentat el seu calendari 2020 que compta amb 13 artistes feministes

Amb el nom de «Llegendàries», el projecte impulsat per l’assemblea feminista ha convidat a 13 artistes a rellegir l’essència de la mitologia fugint dels cossos cisheteronormatius i esteriotipats que han estat perpetuats pel sistema patriarcal.

Divendres al vespre, el Casal Popular La Gueralda va acollir la presentació del calendari de la Ruda per aquest 2020. Amb il·lustracions amb temàtiques com la sororitat, la identitat de gènere o l’empoderament femení, el calendari és un aparador eclèctic d’imatges carregades de discurs.

Part dels beneficis del calendari es destinaran a Union of Agricultural Work Comitee, una de les organitzacions agrícoles més antigues de Palestina, creada l’any 1986. Té tres seus a Cisjordània i a Gaza que treballen en tasques de coordinació de la collita de la pagesia palestina.

Durant aquests propers dies es podrà comprar i recollir a Vilafranca: aquest dijous 19, divendres 20 i 27 de desembre de 7 a 9 del vespre al Casal Popular al C/Sant Raimon de Penyafort, 7 i també dimarts dimarts 24 de desembre de 10 a 12 a al bar Cal Ramon a la plaça de la Vila. El calendari té un cost de 15 euros i es pot reservar a . També es podran adquirir làmines de les il·lustracions de les artistes a un preu de 20 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: