Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Polifònica centra el concert de Sant Esteve en el lema ‘Nadal per la llibertat’

El concert de Sant Esteve de la Polifònica ha posat el focus en cançons simbòliques i reivindicatives sota el lema ‘Nadal per la Llibertat’.

Aquest dijous a la tarda tenia lloc a l’Auditori Municipal el tradicional concert de Sant Esteve de la Polifònica de Vilafranca.

El concert d’aquest any tenia com a lema ‘Nadal per la Llibertat’ i constava només de música catalana, amb un repertori de cançons simbòliques i reivindicatives, incloses les tres obres que els Músics per la Llibertat interpreten cada dia a la plaça de la Vila.

El concert va comptar amb la participació del violoncel·lista Francesc Minguella, el pianista Gerard Morató, i la periodista Mònica Hernández, qui era l’encarregada de narrar el guió que feia de nexe entre les obres musicals, escrit per l’antropòleg Jordi Castellví. El concert es feia sota la direcció del titular de la Polifònica David Hernàndez.

El programa també contenia diverses cançons de Nadal, tan pròpies del tradicional concert de Sant Esteve que la Polifònica celebra ininterrompudament des de fa prop de 70 anys.

Tot i així, en aquesta ocasió es van poder sentir temes com l’himne ‘El cant del poble’, amb música d’Amadeu Vives i Josep Anselm Clavé i text de Josep Maria de Sagarra.

Una part de la recaptació del concert es destinarà a la Caixa de Solidaritat.

El concert de la Polifònica va ser enregistrat íntegrament per Penedès TV i es podrà veure el dimarts vinent de nou a deu del matí i el dimecres dia 1 de gener, també de nou a deu del matí, de set a vuit del vespre i de deu a onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: