Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sílvia Amigó presenta el seu darrer llibre ‘MA’ el 30 de novembre a Sant Sebastià dels Gorgs

Sílvia Amigó presenta el seu darrer llibre ‘MA’ el 30 de novembre a Sant Sebastià dels Gorgs

Es tracta d’un recull de textos fruit de les anotacions personals fetes per Amigó en els darrers anys centrades en vivències personals i experiències vitals que prenen ara forma de recull poètic.

Sis anys després de ‘Respirar per la ferida’, un conjunt de textos breus a mig camí entre l’assaig i la prosa poètica en què Sílvia Amigó s’enfilava fins a les fronteres del significat per abundar en els matisos de veritat contraposada que s’amaguen darrera de conceptes que tot sovint emprem en un sentit idèntic o similar, Amigó torna a la poesia amb ‘MA’.
Com la mateixa Sílvia Amigó confessa, aquest llibre sorgeix després de set anys d’anotacions en les seves llibretes personals que són el registre de vivències quotidianes i, sobretot, dels estats anímics que li han provocat aquestes mateixes vivències. Per tant, Amigó remarca que no és un recull construït amb la intenció prèvia d’acabar esdevenint un llibre de poemes, sinó el resultat d’una acumulació de textos i de la relectura/reescriptura que posteriorment n’ha fet l’autora des d’una certa i alliberadora distància. La distància i l’espai que descriu justament el concepte japonès ‘MA’ que dona títol al llibre. Un concepte que en l’àmbit de l’espiritualitat, el pensament i les arts expressa pausa, buit, silenci, absència de centre i, fins i tot, el trànsit entre estats mentals.
La presentació tindrà lloc al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs el proper dissabte dia 30 de novembre, a la 1 del migdia, i anirà a càrrec de la mateixa autora i del professor Fonxo Blanc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: