Dijous, 23 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quim Masferrer serà el pregoner de la Fira del Gall 2019

Enguany, l’actor, guionista i director d’espectacles, Quim Masferrer, serà l’encarregat de pronunciar el pregó de la Fira del Gall.

L’acte tindrà lloc el dijous dia 19 de desembre a les vuit del vespre a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca.
Natural de Sant Feliu de Buixalleu, Quim Masferrer va començar a escriure els seus propis guions de teatre i, l’any 1988, va fundar el Teatre de Guerrilla, del qual actualment n’és el director, actor i autor d’espectacles. Entre els reconeixements més remarcables que ha rebut, destaquen el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria com a autor de teatre o el Premi ONDAS al millor programa de televisió no estatal pel programa El Foraster, que recentment ha estrenat la setena temporada.
Per la seva capacitat de relacionar-se amb el territori i fer ressorgir les vivències més personals, Quim Masferrer donarà la benvinguda a una nova edició de la Fira del Gall vinculant la memòria, la història i el patrimoni.
La Fira del Gall arriba a la 355a edició i serà una excel·lent ocasió per conèixer el Gall del Penedès, la varietat autòctona reconeguda amb la Indicació Geogràfica Protegida, i descobrir tot el procés de l’aviram, des de la criança fins a la degustació.
Els dies 21 i 22 de desembre, Vilafranca acollirà aquesta fira centenària, on els visitants podran gaudir de la qualitat dels vins negres de la DO Penedès, l’alta gastronomia d’aviram i una programació d’activitats molt completa pensada per a tota la família.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
El contrapunt
Eladio García - C's

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: