Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Mas i Perera celebra Santa Cecília amb una cantata sobre igualtat i feminisme

La celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, és des de fa molts anys una data assenyalada per l’escola Mas i Perera.

Tot l’alumnat participa en una cantata amb diferents sessions obertes a les famílies.

Després que aquest dijous a la tarda actuessin els nens i nenes d’educació infantil, aquest divendres al matí era el torn de l’alumnat dels grups A de primer a sisè de primària.
La cantata la prepara la mestra de música Maria Dalmau al voltant de diversos contes, un per a cada cicle, que tracten temes com la igualtat, l’acollida de les persones que emigren, el feminisme o l’emergència climàtica.

La Maria, la Ivet i la Rut, alumnes de sisè, interpretaven les cançons basades en el conte ‘Tota la gent del món!’ i, després del concert, ens explicaven com s’havien preparat.

Dalmau explica que la cantata és una bona excusa per aprofundir en valors tan necessaris com la tolerància, el respecte i la igualtat.

Cadascun dels cicles interpreta tres cançons al voltant de cada conte. Els temes musicals són coneguts i formen part de la història de la música. Des del ‘Rehab’ d’Amy Winehouse al ‘Alright’ de Supergrass passant pel ‘Feel this moment’ de Christina Aguilera, entre molts altres.
Amb aquest tema acabaven la cantata els nois i noies del cicle superior de primària…

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: