Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca, finalista dels III Premis Antoni Carné de Cultura Popular

La Jove de Vilafranca, finalista dels III Premis Antoni Carné de Cultura Popular

La Colla Jove de Vilafranca encara la recta final de la temporada 2019, que tancarà amb el soper que duran a terme el proper 30 de novembre a Vilobí.

El passat 7 de novembre la colla vilafranquina va ser reconeguda com a finalista dels III Premis Antoni Carné de promoció i difusió de la cultura popular de Catalunya, en un acte celebrat a l’Ateneu Barcelonès i organitzat per l’Ens de Comunicació Associativa. La Jove optava al premi a la categoria “Programa” per la campanya de difusió del fet casteller ‘Atreveix-te! Fes el pas!’ que va dur a terme els mesos de juliol i agost d’enguany. El guanyador va ser l’Associació Cultural Botafocs per la consolidació d’un calendari festiu a Castelló de la Plana.
Pel que fa a l’activitat de la colla, aquesta setmana la Jove farà assaig a Gelida, amb els Vailets; i diumenge al migdia farà un pilar en un torneig internacional d’esports per a cecs, a Barcelona.
Finalment, el dissabte 30 de novembre, a les 9 del vespre tindrà lloc el sopar de final de temporada de la Colla Jove de Vilafranca. El soper es farà al local Jaume Via de Vilobí del Penedès. Les inscripcions son obertes fins el 22 de novembre al telèfon 619 923 410.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: