Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca renúncia a l’actuació de la Diada de Fires

La decisió es limita a aquesta actuació de Fires, i la colla treballa per continuar recuperant el nivell mantenint assaigs i actuacions aquests propers mesos.

La Junta Directiva de la Colla ha pres la decisió aquest dimarts, i per tant la colla no serà a plaça aquest diumenge 15 de maig. A través d’un comunicat han explicat els motius de la renúncia, que són la manca de nivell tècnic al nou pom de dalt i una massa social justa per
garantir una actuació mínima a l’antiga que, per respecte a la plaça de la Vila i a les altres colles presents, es considera que és el que s’hauria d’oferir en aquesta diada.

Després de dos anys d’aturada gairebé total per la Covid-19, i malgrat que la colla està fent evidents passos endavant les darreres setmanes, el darrer assaig de divendres va mostrar encara insuficients garanties per actuar amb un risc mínim.

La Colla Jove continuarà amb el seu calendari d’assajos i sortides previst i treballant amb il·lusió per millorar, tant a nivell social com tècnic. En aquest sentit, la propera sortida serà el dissabte 28 de maig a la Plaça de Jaume I, a la Diada del 12è aniversari, on actuaran amb els Xiquets del Serrallo, els Minyons de l’Arboç i els Xiquets de Torredembarra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: