Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove de Vilafranca renuncia a participar a la Festa Major i es planteja el seu futur

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca no actuarà per la festa major de Vilafranca. Tampoc ho va fer els anys 2016 i 2017.

Però no tant sols no formarà part de les diades castelleres dels dies 29 i 31 d’agost sinó que tampoc assistirà ni a cercaviles, processions ni tampoc farà els pilars d’entrada d’ofici el dia 30 d’agost.
Des de la colla creuen que no poden oferir garanties per actuar en una plaça tan important com la plaça de la Vila de Vilafranca ja que amb els pocs castellers que són no poden assegurar actuacions amb almenys tres castells de sis pisos, que és el mínim que es marquen segons explica el seu president, Manel Trias.

La colla, fundada el 2010, celebrarà a partir del mes de setembre una assemblea especial en la qual decidiran el futur de l’entitat.

Cal destacar que no és el primer cop que la Colla Jove de Vilafranca renuncia a actuar per festa major ja que els anys 2016 i 2017 tampoc ho van fer, tot i que sí un d’aquests anys sí que van formar part del seguici festiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: