Dissabte, 17 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei Reparatruck arriba per primera vegada a Vilafranca

La unitat mòbil estava dotada d’eines i personal qualificat que ensenyava gratuïtament com reparar objectes amb petites avaries.

Diumenge, coincidint amb el mercat d’artesans i brocanters, es va instal·lar a la Rambla de Sant Francesc la ReparaTruck, un servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics. El principal objectiu d’aquest projecte que va néixer fa un mes i mig és reduir la quantitat de residus.
La unitat mòbil estava dotada d’eines i personal qualificat que ensenyava gratuïtament com reparar objectes amb petites avaries.
Coincidint amb la Setmana de Prevenció de Residus, i com a tret de sortida de la segona fase de la campanya “Adeu plàstics”, l’Ajuntament de Vilafranca va programar aquest servei així com un taller d’educació ambiental per a nens en el marc del Mercat d’artesans, brocanters i pintura, un mercat que potencia la compra ambientalment responsable, ja que s’hi poden comprar productes de segona mà i d’altres fets per artesans de la
zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: