Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Atienza reivindica el federalisme com a solució al conflicte polític entre Catalunya i Espanya

Aquest dimecres al vespre, l’Escorxador va acollir la xerrada «I ara què … federalisme» a càrrec de l’articulista José Luis Atienza. Es tractava d’un acte organitzat per Federalistes d’Esquerres i que estava presentat i moderat per la pedagoga i escriptora Rosa Maria Prat.

L’objectiu de la xerrada era el de reivindicar el federalisme com a solució al conflicte entre Catalunya i Espanya. Atienza, aposta per un model federal amb un règim general pel conjunt de les autonomies i un règim específic per les nacionalitats històriques.

A més, també es mostra convençut que si es confirma el govern de coalició entre el PSOE i Unidas Podemos, hi hauria una majoria que pot començar a treballar per una solució federal pel conjunt d’Espanya.

José Luis Atienza ha estat regidor a l’Ajuntament de Viladecans, forma part dels comuns i col·labora habitualment a diversos mitjans de comunicació com El Periódico, el País o Crónica Global.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: