Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manel Pérez ha presentat a Vilafranca el seu retrat de la burgesia catalana

El periodista de La Vanguardia presentava dilluns a l’Escorxador el seu darrer llibre en el que relata el perquè de la pèrdua d’influència de la burgesia catalana.

L’acte l’organitzava el col·lectiu Federalistes d’Esquerres de l’Alt Penedès i el presentava l’exdiputat, Roberto Labandera.
En el llibre ‘La burgesia catalana. Retrat de l’elit que va perdre la partida’ Manel Pérez fa un retrat dels poders econòmics i socials de Catalunya i del procès que, amb el pas dels anys, ha portat a la desaparició de la seva influència política a nivell de l’estat. Segons el periodista queda lluny l’època en la que la burgesia catalana comandava la política i l’economia espanyola. Es mostra crític amb l’etapa del pujolisme i constata que el procés d’independència ha destapat també aquesta pèrdua d’influència per part de la burgesia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: