Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Assumpta Serna rep el premi honorífic Most 2019

La novena edició del Most quedava inaugurada oficialment aquest dijous al vespre en una gala celebrada a l’Auditori Municipal de Vilafranca i conduïda per l’actriu Cristina Brondo.

La protagonista principal de la gala era l’actriu i directora Assumpta Serna, que rebia el premi honorífic Most 2019. Abans de la gala, la intèrpret es mostrava agraïda pel guardó i ens parlava dels seus múltiples projectes ara que ha tornat a Catalunya.

El Most arrencava, amb la gala d’inauguració i la projecció de la pel·lícula de la secció Gran Reserva ‘Especiales’, deu dies replets d’activitats dedicades al cinema i al vi. El director del festival, Xavier Fornos, recordava que el Most creix en qualitat i quantitat.

El festival s’estructura en tres seccions: Gran Reserva, Collita i Brot. Aquesta darrera, dedicada als curtmetratges, és l’origen del Most, ja que el certamen va néixer a partir de l’antiga Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, com explica el president de Cineclub Vilafranca Manel Balaguer.

La gala d’inauguració del Most va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, qui recordava que el festival havia nascut en els anys més durs de la crisi i, tot i així, s’ha anat consolidant.

Tot el programa del Most, així com la venda d’entrades, es pot consultar al web www.mostfestival.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: