Dilluns, 27 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Assumpta Serna rep el premi honorífic Most 2019

La novena edició del Most quedava inaugurada oficialment aquest dijous al vespre en una gala celebrada a l’Auditori Municipal de Vilafranca i conduïda per l’actriu Cristina Brondo.

La protagonista principal de la gala era l’actriu i directora Assumpta Serna, que rebia el premi honorífic Most 2019. Abans de la gala, la intèrpret es mostrava agraïda pel guardó i ens parlava dels seus múltiples projectes ara que ha tornat a Catalunya.

El Most arrencava, amb la gala d’inauguració i la projecció de la pel·lícula de la secció Gran Reserva ‘Especiales’, deu dies replets d’activitats dedicades al cinema i al vi. El director del festival, Xavier Fornos, recordava que el Most creix en qualitat i quantitat.

El festival s’estructura en tres seccions: Gran Reserva, Collita i Brot. Aquesta darrera, dedicada als curtmetratges, és l’origen del Most, ja que el certamen va néixer a partir de l’antiga Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, com explica el president de Cineclub Vilafranca Manel Balaguer.

La gala d’inauguració del Most va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, qui recordava que el festival havia nascut en els anys més durs de la crisi i, tot i així, s’ha anat consolidant.

Tot el programa del Most, així com la venda d’entrades, es pot consultar al web www.mostfestival.cat.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: