Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aragonès inicia la setmana de campanya a Vilafranca reclamant un vot per defensar el diàleg

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, participava aquest dilluns en l’acte central de campanya d’ERC a l’Alt Penedès, que es va celebrar a l’auditori del Vinseum.

Aragonès explicava que les eleccions s’han de repetir per la incapacitat del govern socialista de buscar una solució progressista que escolti l’independentisme per trobar una sortida al problema polític.

També apuntava que la campanya va començar amb l’exhumació del dictador i que aquest dilluns a Barcelona hi havia el net polític, que el 3 d’octubre va legitimar els cops de porra a la gent.
A l’acte dels republicans també hi participava el diputat, Joan Capdevila, que assenyalava reclamacions pel territori que estan a la seva agenda política, com pot ser lluitar per un preu just pel raïm.

També va reclamar una estació de regionals a Vilafranca.

L’acte el va iniciar la regidora Mònica Hill, que va parlar de la necessitat d’anar a votar, més que mai. Hill va presentar també a diferents representants del territori com l’alcalde de Sant Quintí, Pol Pagès, les regidores Anto Atmetlla de Sant Cugat, Sònia Jansà de sant Martí, i Fina Mascaró d’Olèrdola, o Diego Diez de la Granada.
També van intervenir a l’acte la diputada sadurninenca Rut Ribas o la candidata en aquestes eleccions a la llista d’ERC per l’Alt Penedès, Montse Medall, de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: