Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un combo de l’escola Maria Dolors Calvet participa en la I edició del Jazz & Blues La Daurada

Dissabte al matí hia haurà actuacions de combos d’escoles de música del Penedès, i una master class; i ja a la nit les actuacions de dus Big Band de primer nivell

La Daurada de Vilanova presenta l’ultima proposta d’oci i cultura que acollirà, la primera edició del Jazz & Blues La Daurada Festival. Un festival homenatge a la musica i la cultura del jazz que transformarà l’espai en un barri de Nova Orleans aquest dissabte, 5 d’octubre.

Isidre Melendres, un dels directors artístics d’aquest projecte, es refereix al festival com “un lloc de trobada entre els artistes i els amants del jazz i la força de sentiments que transmet aquest estil” i destaca que és una oferta d’oci “única” a principis d’octubre.

Amb una durada de més de dotze hores, d’11 del matí a 3 de la matinada, oferirà una programació variada.

El festival es divideix en dues parts, en la jornada diürna, comença a les 11h i hi actuaran escoles de música locals, en el que és conegut com “combos”, amb la participació de les escoles de música de Vilafranca, de Vilanova, d‘Igualada i del Vendrell.

El director de l’escola de Vilafranca, David Miret, destaca el caràcter docent del festival.

Després de l’actuació dels combos tindrà lloc la masterclass de Vicens Martín. La secció nocturna començarà a les vuit del vespre, amb una masterclass de ball, i s’allargarà fins a les tres de la matinada amb una successió de les actuacions amb la Barcelona Big band i la Big band Escola de Músics del Vendrell, en col·laboració amb artistes com Big Dani Pérez, Myriam Swanson, Lluís Coloma i Agustí Burriel, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: