Dilluns, 3 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’organitza a Vilobí una xerrada sobre alimentació i salut emocional amb Xevi Verdaguer

S’organitza a Vilobí una xerrada sobre alimentació i salut emocional amb Xevi Verdaguer

El proper dimecres, 6 de novembre, a les set de la tarda, Xevi Verdaguer serà al Centre Cívic de Vilobí del Penedès per parlar sobre “La influència de l’intestí en la salut emocional”.

La xerrada es centrarà en com la salut d’aquest òrgan juntament amb altres factors ambientals, com inflamacions cròniques, infeccions virals, estrès, insomni…, són els responsables d’alteracions en l’estat d’ànim de les persones. S’explicarà com identificar què desencadena l’ansietat i s’ensenyarà a millorar la microbiota i la connexió intestí-cervell.
L’entrada val 10 € i es podrà comprar a l’Ajuntament o el mateix dia de l’esdeveniment. Els veïns i veïnes del municipi tenen l’accés gratuït, però han d’inscriure’s abans del migdia del mateix dia a les oficines municipals
Xevi Verdaguer és l’autor de l’exitós llibre “Transforma la teva salut”. La visió holística de Verdaguer sobre el cos humà, l’ha convertit en un professional de primer nivell en l’àmbit de la salut i l’alimentació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: