Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle ‘Vins Negres Penedès’ torna a Vilafranca de la mà del Gat Blau i la D.O Penedès

Enguany, al Claustre dels Trinitaris, hi participen 13 cellers diferents que presentaran 19 referències de vins negres de gamma alta, maridats amb les propostes gastronòmiques de El Gat Blau.

Per tercer any el restaurant El Gat Blau, amb la col·laboració de la DO Penedès, organitza ‘L’espectacle: Vins Negres Penedès’ al Claustre dels Trinitaris de Vilafranca. Serà el proper dissabte dia 9 de novembre. Una vetllada on els vins negres d’alta gamma de la DO Penedès es maridaran amb les propostes gastronòmiques del restaurant El Gat Blau i Mi&Cu Gourmet, i s’acompanyaran d’un espectacle de dansa a càrrec de l’escola Gimdans. En aquesta edició hi participaran 13 cellers que oferiran 19 vins a partir de les 7 del vespre fins a 2/4 d’11 de la nit. Es comptarà amb la participació d’Albet i Noya, Bodegues Pinord, Can Descregut, Can Feixes, Clot dels Oms, Família Torres, Finca Viladellops, Jean Leon, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Sumarroca i Vins El Cep.

La propietària de El Gat Blau, Olga Guasch, destacava l’alt nivell dels vins que podran degustar-se, i la implicació dels cellers que hi participen.

El director de la DO Penedès, Francesc Olivella, destacava que l’èxit d’actes com aquest és gràcies als cellers, ja que són els protagonistes i els responsables que a dia d’avui els vins negres Penedès tinguin un gran prestigi, tan a nivell nacional com internacional.

Guasch per la seva banda remarcava que l’acte no pretén ser només un tast de vins, sinó que vol ser una experiència on els assistents puguin gaudir del vi, la gastronomia i la dansa al mateix temps. Les entrades per accedir al Claustre dels Trinitaris es podran adquirir el mateix dia o prèviament al restaurant El Gat Blau. El preu és de 20€ amb el que es podrà gaudir de 4 consumicions gastronòmiques i un forfait per a poder tastar els 19 vins negres de l’acte.

Com en les darreres edicions, L’ESPECTACLE: Vins Negres Penedès també es podrà gaudir d’un espectacle de dansa creat per l’escola de dansa Gimdans de Vilafranca. La responsable de l’espectacle, Sandra Ferré, es mostrava satisfeta de poder tornar a col·laborar per tercer anys amb aquesta proposta.

L’acte també s’acompanyarà amb la sessió de DJ Marian.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: