Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sisena edició del Musicveu dedicarà enguany el seus beneficis a l’associació Ampert

Diumenge a la tarda l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer acollia el primer dels concerts del Festival Musicveu, que des de fa sis anys organitza la Fundació Pinnae.

En aquesta edició, el festival s’encetava d’una manera potser diferent als anys anteriors. Com sempre començava amb un concert, però enguany amb el que era la novena edició del ClassicAmpert. Aquesta proposta musical la va encetar ja fa nou anys l’associació Ampert per oferir un concert de música clàssica de primer nivell amb músics penedesencs, amb la voluntat de recollir fons per el funcionament diària de l’Associació.

Aquest 2019 han coincidit aquestes dues voluntats, i el ClassicAmpert encetava el Musicveu amb un recital de diferents músics pendesencs que col·laboren de manera habitual amb Ampert. El president de l’associació, Joan Rios, es mostrava satisfet d’haver complert ja 9 anys, i de la bona resposta que sempre te aquesta proposta musical i solidària.

El recital de diumenge era el primer del Festival Musicveu d’aquesta temporada 2019-2020, que destinarà els seus beneficis a Ampert. Un cicle de concerts que fins es mes d’abril oferirà recitals amb estils molt diferents amb la voluntat d’oferir la possibilitat a un públic el màxim de divers de trobar un concert que els pugui interessar. Xavier Freixedes, responsable cultural de la Fundació Pinnae recordava l’esperit solidari del Festival.

Aquest de diumenge era el primer concert del cicle, que va omplir l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer. La propera cita serà el 10 de novembre amb ‘Sommeliers’, una formació clarament clàssica de violí, violoncel, piano, clarinet i veu per trencar barreres de gènere i generacional.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: