Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampert ha presentat el seu setè calendari solidàri, centrat enguany en l’art mural als carrers

Ampert està celebrant enguany els seus 15 anys acompanyant els malalts oncològics de l’Alt Penedès, i aquesta és la setena edició d’aquest calendari amb el que

El president d’AMPERT, Joan Rios, acompanyat d’alguns dels 14 artistes que han participat en aquesta iniciativa i de representants dels 12 ajuntaments que han acollit aquests murals creats expressament per a l’ocasió n’ha fet la presentació. Després d’aquestes obres d’art se n’ha fet una fotografia que és la que acompanya cada un dels mesos de l’any.

Per Rios és important aquesta feina en equip, i solidària, que permet d’una banda donar a conèixer l’entitat però al mateix temps fer visible la feina que fan aquests artistes.

El calendari per el 2024 es ven al preu de 10€ i es pot trobar en diferents llibreries i punts de venda de l’Alt Penedès. Pel que fa als murals, es troben a Torrelavit, Sant Cugat Sesgarrigues, Torrelles de Foix, Santa Margarida i els Monjos, Sant Quintí de Mediona, Vilafranca, Sant Miquel d’Olèrdola, Puigdàlber, Les Cabanyes, Sant Sadurní d’Anoia, Pontons i La Múnia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: