Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La delegació de la Cambra a l’Alt Penedès comptarà amb una oficina de Secotbcn

Des del passat 30 de setembre la delegació de la Cambra de Comerç a l’Alt Penedès compta amb una delegació de Secotbcn per donar suport al teixit empresarial del territori.

Mitjançant aquest acord la delegació de la Cambra a l’Alt Penedès potenciarà la millora de la tasca de promoció, assessorament i ajut a tot l’empresariat del territori, així com el foment de l’emprenedoria i el desenvolupament de nous negocis.

En aquest sentit el Delegat de Secotbcn a Vilafranca, Gabriel Santolaria, ha celebrat la posada en marxa d’aquest nou servei al territori i ha manifestat el seu interès en adreçar-se a col·legis i centres formatius de caire professional per tal de recolzar als estudiants dels darrers cursos en la seva presa de decisió davant el seu futur laboral.

Secotbcn és una associació no lucrativa de voluntariat sènior d’assessorament empresarial, que compta amb més de 200 sèniors de la província, els quals han tingut responsabilitats en el món de l’empresa, les administracions públiques i l’ensenyament, entre d’altres. Voluntàriament posen a disposició de Secotbcn els seus coneixements i experiència per tal de facilitar els objectius de caire empresarial i social que conformen el seu objecte social.

Un dels seus eixos principals d’activitat és el de proporcionar suport a emprenedors en l’àmbit empresarial, mitjançant el corresponent assessorament i la formació en diferents matèries relacionades amb el món de l’empresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: