Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francesc Olivella anirà a les llistes de JxC a les properes eleccions del 10N

L’exconsellera de Cultura i actualment, diputada al Congrés dels Diputats, Laura Borràs ha visitat aquest dissabte el Cavatast de Sant Sadurní.

Estava acompanyada de membres de Junts per Cayalunya. Al costat del diputat, Eduard Pujol, i acompanyada de alcaldes, càrrecs electes i representants de JxC a la comarca de l’Alt Penedès, Borràs ha vingut a conèixer la mostra de caves de Sant Sadurní, alhora que ha presentat alguns dels candidats a les properes eleccions generals del novembre.
Abans de les eleccions, els partits estan pendents del resultat de la sentència contra els polítics del procés, que es podria conèixer a finals d’aquesta setmana. Borràs considera que la única sentència justa seria l’absolució.

La diputada ha presentat alguns dels candidats que concorreran amb JxC en les diferents demarcacions.

En representació de la comarca de l’Alt Penedès anirà a la llista per Barcelona l’exalcalde de Les Cabayes, Francesc Olivella, que apunta que lluitarà per aspectes que preocupen al sector vitivinícola.

Per la millora del preu del raïm o, en aquests moments pel possible increment d’aranzels als vins catalans que s’exporten als Estats Units. En aquest cas recorda que el cava i els vins superiors als 14 graus no estan afectats i parla de promoure també la sortida a altres mercats.

En la visita al Cavatast també acompanyaven a Laura Borras, entre d’altres el regidor sadurninenc, Ton Amat, i el diputat Eduard Pujol.
Pujol feia referència al debat de la moció de censura a Quim Torra, que es debat aquesta setmana, i lamentava que Ciutadans vulguin convertir el Parlament de Catalunya en un plató de televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: