Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca presenten la campanya de motivació #Disfrutemelcamí

La bona resposta als assajos ha animat els Xicots a engegar ara una campanya de motivació amb l’etiqueta #Disfrutemelcamí.

El treball de renovació de tronc dels Xicots de Vilafranca està donant els seus fruits i la colla es planteja objectius superiors per aquest tram final de la temporada. Després de rodar els castells bàsics de vuit, els de la camisa vermella estan assajant la torre de set i castells com el 9 de 7, el 7 de 8 i el 4 de 9 amb folre.

La bona resposta als assajos ha animat els Xicots a engegar ara una campanya de motivació amb l’etiqueta #Disfrutemelcamí. La campanya arrenca aquest dimecres.

La campanya culminarà el diumenge 20 d’octubre amb un assaig amb camisa que començarà a les 11 del matí amb la canalla i continuarà a partir de les 12 amb l’assaig general. Una cita que comptarà amb la presència dels Castellers de Castelldefels i que acabarà amb un dinar de germanor.

D’altra banda, els Xicots de Vilafranca han lliurat diners recaptats en el si de la colla al pallasso Anskari i a l’associació de suport a persones malaltes de càncer Ampert.

Els 300€ recollits per a Ampert són per iniciativa del grup de teatre dels Xicots, que va fer una funció solidària al gener en el marc de les festes d’Hivern.

Des d’Ampert, Miquel Cartró mostrava el seu agraïment als Xicots i recordava que l’associació intenta fer més fàcil el tractament diari que reben les persones malaltes de càncer a través d’un servei de transport en minibús.

Per la seva part, el pallasso Òscar Navarro ‘Anskari’, va rebre 400€ recollits en un dels assaigs solidaris dels Xicots pel seu Taller de somnis a Moçambic.

A banda d’aquestes accions solidàries de la colla, l’agenda dels Xicots els porta aquest diumenge a Torredembarra, on actuaran a la diada de La Verdura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: