Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mormons ofereixen una jornada de portes obertes el seu espai de culte a Vilafranca

Entre divendres i dissabte van obrir les portes del seu espai de culte per tal de mostrar-lo a la vila i aprofitar per donar a conèixer la tasca que duen a terme també a nivell social.

Entre divendres i dissabte els representants de l’Església de Jesucrist dels sants dels darrers dies a Vilafranca han estat oferint la possibilitat d’acostar-se a la seva església i conèixer el nou lloc de culte que recentment han inaugurat a la capital de l’Alt Penedès.

El bisbe a Vilafranca dels Mormons, Pere Borrut, recordava que les obres es van iniciar el maig de 2016, i que després de força temps per finalitzar les obres va començar oferir els seus serveis aquest 2019. Borrut remarcava que al llarg d’aquests dos dies han volgut mostrar la seva església i donar a conèixer també la seva religió. Divendres es van fer aquestes visites adreçades bàsicament a representants polítics i socials de la vila, mentre que dissabte s’obrien portes a la ciutadania en general.

Borrut remarcava que des de la congregació dels mormons busquen fer activitats de caire social a banda del que són les més habituals de culte. Posava en valor també la bona relació que tenen amb les altres entitats religioses de Vilafranca.

Així, les persones que es van anar acostant al carrer Olèrdola número 27, al barri del Molí d’en Rovira, van poder fer una visita guiada a aquest nou equipament religiós de la mà de membres de la congregació i conèixer com funciona i els serveis que ofereixen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: