Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Soler i Pros presenten el llibre ‘Portes obertes, portes tancades, portes que canvien la vida’

Les autores de Llorenç del Penedès Nati Soler i Olga Pros han presentat a L’Agrícol el llibre editat per Ònix Editor.

‘Portes obertes, portes tancades, portes que canvien la vida’ és una àmplia col·lecció d’imatges de portes de la fotògrafa Olga Pros, fetes a les seves sortides amb bicicleta, a partir de les quals Nati Soler ha creat una història ben peculiar que va recorrent les imatges.

El llibre es va gestar durant els anys de la pandèmia de Covid-19 i ara veu la llum en una edició de la qual les autores n’estan molt satisfetes.

La presentació a Vilafranca va comptar amb les autores i va anar a càrrec de la professora i crítica literària Anna Ruiz i la lectora i mediadora Anna Tomàs. També hi va intervenir el Grup de Teatre El Centre, sota la direcció de Montse Martí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: