Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Clownic ha portat a Torrelles Pepa Plana, Tortell Poltrona, Lildami i el Pot Petit

Lildami, El Pot Petit, Tortell Poltrona i Pepa Plana han estat els principals protagonistes del Clownic de Torrelles.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la sisena edició del Festival Clownic, que s’acompanyava, com és tradicional, de la fira d’artesania de Torrelles de Foix. Durant tot el cap de setmana, el municipi s’ha omplert amb un munt d’espectacles, concerts i activitats per a tota la família. Circ, acrobàcies, pallassos, música i d’altres arts de carrer que transcorrien principalment a la plaça de l’Ajuntament i a la carretera de Pontons, com a centre neuràlgic de l’activitat.

La inauguració tenia lloc dissabte a la tarda per part de l’alcalde de Torrelles Sergi Vallès i el director de l’Agència Catalana de Turisme David Font, que estaven acompanyats d’altres autoritats.
Vallès destacava la «doble consolidació» del Clownic mentre que una de les membres de la comissió organitzadora de l’esdeveniment, Sira Carbó, parlava de la principals novetats de la sisena edició.

Per la seva part, David Font qualificava d’encert unir en una proposta com el Clownic la tradició de Torrelles i l’aposta per un fet diferencial.

Entre els caps de cartell del Clownic hi havia la pallassa Pepa Plana amb el seu espectacle ‘Veus que no veus’, una versió femenina i feminista de les anomenades «entrades clàssiques» en la que Noël Olivé adopta el rol de pallassa blanca.

Acompanyant el Clownic tenia lloc la tradicional Fira d’Artesania, una cita referent en el calendari comarcal de fires i mercats. S’ubicava a la plaça Nova i comptava amb multitud d’estands, com el dels olis de Ca La Madrona.

La fira també comptava amb l’espai de Food Trucks i cerveses artesanes, a la plaça Lluís Companys, per oferir al públic visitant una experiència completa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: