Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diada castellera de mínims a Montserrat dels Castellers de Vilafranca

El 4 de 8 va ser la construcció més destacada dels Verds a la Romeria de Parròquies vilafranquines, en una complicada setmana castellera.

Seguint l’estel de la situació del País, el cap de setmana casteller ha estat de mínims arreu de les places castelleres. Els verds a més dels canvis de dies d’assaig, amb menys gent, afegia la tornada dilluns del viatge a San Francisco i el pas per Cannes.

Per tant la diada de Montserrat ja es preveia com una jornada per fer colla i aixecar castells amb molt de jovent a les seves files. Van completar una diada tranquila amb el 3 de 7, el 4 de 8, el 4 de 7 amb l’agulla i el 5 de 7, a més d’un pilar de 5 integrament femení que va quedar en carregat.

Sitges, que probablement s’acabarà celebrant el proper diumenge a la tarda, en lloc de dissabte, serà la propera plaça dels Verds, tancant temporada el dia de Tots Sants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: