Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca completen el 4 de 8 per celebrar el seu 37è. Aniversari

El castell de 8 ha estat el més destacat de la diada d’aniversari de la colla vilafranquina que s’ha fet acompanyar de les colles de Sitges, Esplugues i Sant Pere i Sant Pau.

Els Xicots han obert la jornada de tarda amb el 5 de 7, que han descarregat per onzena vegada. En segona ronda, malgrat algunes absències de tronc, els Xicots tenien ganes de fer el primer castell de 8 després del descans de Festa Major. S’han anotat el 4 de 8, amb quatre canvis respecte al darrer, el desè que completen aquesta temporada. En canvi a la tercera ronda s’han encallat dues vegades amb el 7 de 7, que enguany ja havien completat, però que avui amb un pom de dalt feble a la banda del quatre, ha estat a punt de saltar en les dues ocasions. Han deixat la tercera ronda en blanc i no han fet cap castell. Una diada de tornada a la feina, tot pensant en poder reeditar els dos castells de 8 pisos junts en la propera cita a Sitges, per Santa Tecla.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, han estat els que han fet la diada més complerta descarregant sobradament els seus castells, com la torre de 7 de la primera ronda, la dotzena i el magnífic pilar de 6 final, el desè. També ha completat el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla. Els Castellers d’Esplugues, que feia sis anys no actuaven a Vilafranca, ha fet un molt bon paper descarregant el 5 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7, castell aquest darrer que volen fer de 8 pisos la setmana vinent a la seva Festa Major. El cartell de quatre colles l’ha completat la Colla Jove Castellers de Sitges, que de tornada de Sant Bartemeu, han completat el 3 de 7 amb l’agulla, el 4 de 7 i el 3 de 7.

Diada ràpida i tancada amb els pilars de comiat simultanis de les quatre colles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: