Dijous, 21 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

10 equips han participat al ral·li falconer infantil del 60è aniversari

En motiu dels 60 anys dels Falcons de Vilafranca, la colla ha organitzat tot un seguit d’actes entre els quals hi havia la versió infantil del més que consolidat ral·li falconer.

Tenia lloc aquest dissabte al matí amb la participació d’una desena de grups de 4 persones cadascun.
Els grups sortien a dos quarts de nou del matí des de la plaça del Penedès i havien de fer un seguit de proves fins arribar al local social dels Falcons per acabar la gimcana.

Els Falcons havien obert inscripcions per a una vintena de grups però, donades les dates, tot just després de la festa major, es donaven per satisfets amb la participació de 40 nens i nenes d’entre 5 i 15 anys.

El ral·li va posar a prova els i les participants amb activitats físiques i d’habilitat. Ho explicaven les integrants d’un dels grups participants, format per la Mariona, la Mireia, la Carol i la Foix.

La propera activitat del 60è aniversari dels Falcons és una caminada popular que tindrà lloc el diumenge 29 de setembre.

Més endavant, el 29 de novembre, es farà el pregó de l’aniversari de la colla a càrrec de Foix Cuyàs, la primera presidenta i cap de tècnica dona de la colla. El seixantè continuarà amb molts més actes i culminarà entre els dies 6 i 7 de desembre, amb la festa grossa de l’aniversari de la colla.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Entrevista a Oscar Ryan Sta. Cecilia Rock fest 21-11-19
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Esport comarcal
Hoquei. Noia - Palafrugell

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: