Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

10 equips han participat al ral·li falconer infantil del 60è aniversari

En motiu dels 60 anys dels Falcons de Vilafranca, la colla ha organitzat tot un seguit d’actes entre els quals hi havia la versió infantil del més que consolidat ral·li falconer.

Tenia lloc aquest dissabte al matí amb la participació d’una desena de grups de 4 persones cadascun.
Els grups sortien a dos quarts de nou del matí des de la plaça del Penedès i havien de fer un seguit de proves fins arribar al local social dels Falcons per acabar la gimcana.

Els Falcons havien obert inscripcions per a una vintena de grups però, donades les dates, tot just després de la festa major, es donaven per satisfets amb la participació de 40 nens i nenes d’entre 5 i 15 anys.

El ral·li va posar a prova els i les participants amb activitats físiques i d’habilitat. Ho explicaven les integrants d’un dels grups participants, format per la Mariona, la Mireia, la Carol i la Foix.

La propera activitat del 60è aniversari dels Falcons és una caminada popular que tindrà lloc el diumenge 29 de setembre.

Més endavant, el 29 de novembre, es farà el pregó de l’aniversari de la colla a càrrec de Foix Cuyàs, la primera presidenta i cap de tècnica dona de la colla. El seixantè continuarà amb molts més actes i culminarà entre els dies 6 i 7 de desembre, amb la festa grossa de l’aniversari de la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: