Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Entesa de la Granada denuncia que la retribució que rebrà l’alcalde del municipi és il·legal

L’Entesa de la Granada denuncia que la retribució que rebrà l’alcalde del municipi és il·legal

El passat 30 de juliol es va celebrar el plenari municipal a l’Ajuntament de La Granada per aprovar les retribucions dels càrrecs electes.

L’ENTESA denuncia que la retribució que rebrà el batlle és totalment il·legal i fraudulenta davant la llei. Consideren que el seu estat de jubilació parcial, només li dóna dret a cobrar per assistències, sense diferències entre els altres regidors que també formen part dels òrgans de govern. Aquestes, segons han proposat, són de 230 € pe assistència a junta de govern i 90 € per Ple.

Expliquen però, que l’alcalde s’ha atribuït uns plusos de responsabilitat per valor total de 602 € sense distinció jurídica i totalment fora de la llei, i ho qualifiquen de sou encobert. Per tant el grup de l’ENTESA ha advertit que portarà l’acord de ple a l’oficina antifrau i a l’oficina de la seguretat social.

Des de l’Entesa remarquen que l’equip de govern format per Junts per La Granada i el PSC, sota l’alcaldia de Joan Cols, han aprovat les retribucions dels càrrecs electes malgrat els seus advertiments posant fins i tot sobre la taula diverses sentències contràries a la proposta del govern municipal.

Davant d’aquest fet, l’ENTESA demana la dimissió immediata de l’alcalde.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: