Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La campanya “Malamente.Aturem les violències sexuals” es difondrà a Sant Pere Molanta

La campanya “Malamente.Aturem les violències sexuals” es difondrà a Sant Pere Molanta

L’Ajuntament d’Olèrdola dona suport a la campanya “Malamente. Aturem les violències sexuals”, impulsada des de la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de la Joventut.

Una primera expressió concreta d’aquest recolzament és el de canalitzar el material de la campanya perquè es difongui aquest dissabte durant la Nit Jove de la Festa Major de Sant Pere Molanta, un dels moments de l’any més significats a Olèrdola com a espai d’oci nocturn juvenil.
La campanya #Malamente té entre els seus objectius el de visibilitzar algunes violències sexuals quotidianes que les noies pateixen només pel fet de ser-ho, incidint en les agressions sexuals que tenen lloc en els espais d’oci nocturn juvenil. Està dirigida tant als nois responsables d’aquestes agressions sexuals com als nois que, en la mesura que no actuen per aturar-les, es converteixen en còmplices de les violències sexuals.
El punt de partida és la presentació d’un espot audiovisual que mostra cinc escenes de violències sexuals quotidianes com són lligar de forma invasiva, fer servir les drogues per excusar una agressió, compartir imatges de contingut sexual sense consentiment, insistir davant d’un no, o opinar sobre els cossos de les noies. L’Ajuntament d’Olèrdola ha sol·licitat material de la campanya per exposar i difondre, en col·laboració amb el Grup de Joves de Sant Pere Molanta, durant la Nit Jove. També es preveu difondre un àudio de la campanya durant la nit. L’Ajuntament també s’ha mostrat predisposat a difondre els tallers de formació, adreçats a joves i a les seves famílies, que la Generalitat preveu realitzar durant la tardor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: