Dissabte, 19 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Músics per la Llibertat toquen, per segona Festa Major, a les escales de Santa Maria

Els Músics per la Llibertat toquen des del 28 d’agost fins l’1 de setembre a les 7 del vespre a les escales de Santa Maria i dilluns 2, ho faran a la Plaça de la Constitució,

Des d’aquest dimecres 28 d’agost, els Músics per la Llibertat toquen cada vespre al punt de les 7, a les escales de la Basílica de Santa Maria. Aquest col·lectiu de penedesencs denuncien, diàriament, la injustícia en què es troben els representants socials i polítics catalans. El punt de trobada habitual era a la Plaça de la Vila, però durant la més típica es traslladen a les escales de davant de la basílica vilafranquina. Un dels músics, David Miret, recorda que aquesta és la segona Festa Major que toquen.

Malgrat el temps que fa que s’apleguen per interpretar el Cant dels Ocells, l’Estaca i els Segadors, el suport de la gent i el fet que els presos preguntin per ells, els esperona a continuar. Miret apunta també que l’esperit i les ganes reivindicatives es mantenen, al mateix temps que fa una crida a la unitat.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
La dansa catalana
el món de la sardana

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: